Капитанът Андриан Краев обеща на феновете на Левски, че отборът ще се бори докрай за влизане в групите на Лигата на конференциите, след като завърши 1:1 у дома с Айнтрахт (Франкфурт) в първата среща.

“Поредна луда вечер за нашия отбор. Три мача вкарваме в последната минута. Мисля, че го заслужавахме. Играхме много достойно. Допуснахме една грешка в началото. Показахме характер. Вдигнахме се. Вкарвахме в края. Всичко остава отворено за реванша. Видяхме, че не са това страшилище, за което ги имахме. Напълно възможно е да се надиграваме с тях и да търсим отстраняваме”, започна Краев.

“Тест за нас. Много сериозен отбор с много добри футболисти. Беше голяма битка. Падна много тичане. Трябва да мислим за реванша. Да се възстановим. Да живеем с тази мисъл и да вярваме в това чудо”.

“Усеща се разлика в динамиката сравнение с нашето първенство. Да сравним часовника и да видим какво ниво трябва да достигаме. Нашият отбор има много голямо бъдеще. Млади момчета. С всеки мач играем по-добре. На прав път сме”, добави капитанът на "сините".

“Не всеки ден можем да играем такъв мач да влезем в групите. Радвам се, че изиграхме по един умен и достоен начин такъв голям мач и показахме едно добро лице. Благодаря им за феномелната атмостфера. Беше нещо уникално. Мисля, че всички ще го помним дълго време. Апелирам ги да ни подкрепят и в Германия. Гарантирам, че ще дадем всичко от себе си и ще се борим докрай да сбъднем тази мечта на всички сини фенове", завърши Краев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа