Една от звездите на Левски Антонио Аниете застана пред камерата на Диема Спорт, за да сподели впечатленията си от старта на сезона. "Изпитахме огромна радост, имахме нужда от тази победа (б.р. - успехът с 1:0 над Лудогорец), след отпадането от Лига Европа и двете равенства в първите два кръга от първенството. Това не бе най-доброто начало, нуждаехме се от този успех, затова сега му се наслаждаваме", каза Аниете.

"Ние сме Левски, единствената мисъл е да се печелят победи", коментира испанецът за предстоящия мач със Славия.

"Винаги трябва да се побеждава, другото няма значение. Така ще е и срещу Славия. Съперникът е в лоша форма, но това не означава нищо", смята Аниете.

"С Бедоя се разбирахме със затворени очи, но сега е друго, отваряме нова страница. Имам достатъчно добри съотборници, с които да изградя същата връзка", сподели Антонио.

"Преди всичко Люпко Петрович е много добър човек, като баща ни е, близък е с всички нас. Знае кога да се пошегува, и кога да е сериозен", възхитен е испанеца от треньора.

Той добави, че не следи писанията за напускане на Петрович и каза още: "Човек се ражда техничен, това не е нещо, което се научава. Важно е да си повратлив и да сменяш бързо посоката."

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига