Левски е близо до привличането на нападателя Дени Алар, който е собственост на Рапид (Виена). Както вече стана ясно, 29-годишният австриец е желан от Петър Хубчев, а спортният директор на "сините" Ивайло Петков е във Виена и води преговорите. 
 
Агентът на Алар потвърди, че трансферът се пече. Условието обаче е ръководството на Левски да плати 300 000 евро на Рапид за нападателя. Това е сумата, посочена от няколко издания в Австрия - "laola1.at", "weltfussball.at" и др.

Това е 50% от сумата, която Рапид е платил на Щурм (Грац), за да го привлече преди една година. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Сините" са имали конкуренция за подписа му от Академия Пушкаш, но Алар не желаел да заиграе в Унгария. Въпреки че вече е на 29 години, роденият в бивша Югославия нападател (б.р. - родното му място е Славонски брод) досега се е подвизавал само по терените в Австрия. Има точно 100 гола в местната Бундеслига с екипите на Леобен, Капфенберг, Щурм (Грац) и Рапид (Виена). 

"Водим разговори. Трябва да уточним още някои неща. Трансферът ще стане факт само тогава, когато те бъдат избистрени. Или тази седмица ще имаме сделка, или изобщо Дени няма да ходи никъде", коментира агентът на футболиста - Франк Шрайер.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа