Новото попълнение на Анортозис Иван Бандаловски се е обадил още вчера сутринта на младия вратар на Левски Николай Кръстев, който бе откаран в болница след сблъсък с бранителя. Това се случи в последната минута на първата част в баража за Лига Европа между "сините" и Верея на стадион "Георги Аспарухов" в неделя вечерта. Както е известно, Левски спечели с 10:9 след дузпи и се класира за евротурнирите.

"Много съжалявам за момчето. Не съм искал да го контузия. Аз дори си мислех, че съм го ударил с коляно, а не с лакът. Дори не съм усетил. Обадих се и му се извиних. Той ми каза да не се притеснявам, тъй като това е част от футбола. Ники прие извиненията ми, а аз му пожелавам да се възстанови възможно най-бързо и да има много успешна кариера, тъй като се вижда, че не му липсват качества. Чак на записа видях как съм го ударил, а не съм го усетил в реално време. Дори се учудих на полувремето, когато Даниел Боримиров ме нападна и ми каза, че съм го ударил нарочно", сподели Бандаловски пред Sportal.bg.

Младежкият национал на България е със счупена лицева кост след сблъсъка с Бандата. Кръстев се строполи на земята и след като му бе оказана първата помощ, а шията му беше обездвижена, той бе откаран с линейка в болницата, където му предстои лицева операция. Все още не е напълно ясно колко време вратарят ще бъде извън строя, но със сигурност пропуска първата част от подготовката, която стартира след седмица.