Бившият собственик на Левски Тодор Батков присъства при откриването на паметника на Георги Аспарухов-Гунди в "Редута". Там той коментира и битката в първенството, където според него шампионът ще се реши между Лудогорец, Левски и ЦСКА.

“По-добре късно, отколкото никога. Гунди винаги е бил в сърцата на повечето българи, не само сред привържениците на Левски. Кавалер. Сега няма такива, защото такова е времето, много пари влязоха във футбола. Погледнете в школите какво става?

Смятате ли, че най-добрите стигат до първия отбор? Сега чакаме двама чужденци да вземат българско гражданство. БФС трябва да въведе лимити за чужденци. Има клубове, които играят без българи“, коментира Батков.

„Най-сериозният проблем на Левски е с НАП. Но от друга страна трябва клубът да е на ниво и спортно-технически. Към момента не стои лошо. Има трима-четирима, които играят. Има и две-три момчета, които стоят на пейката, а трябва да им се дава шанс", добави той.

"Първенството ще се реши от отбора в "Борисовата градина", Левски и Лудогорец. Очаквам победа другата седмица (б.р. срещу ЦСКА), както и днес (б.р. срещу Лудогорец). Локо (Пловдив) и Черно море? Видяхте вчера Реал Мадрид какво направи с Жирона", каза още Тодор Батков.