"Имало е много случаи, в които са правени опити  феновете да извиват ръцете на ръководството", разки новият член на УС на Левски и бивш изпълнителен директор на клуба - Константин Баждеков. В интервю за БНТ той призова всички "сини" привърженици да загърбят своите лични претенции в името на оцеляването на клуба.

"Трудно преживях времето извън Левски. На всички ни се иска пак да сме шампиони и редовни участници в Европа. Разделението на феновете е голям проблем. През последните години то ескалира. Това е най-лошото нещо и трябва да се преодолее. Всеки трябва да загърби своите лични претенции, за да оцелее Левски. Всеки трябва да се замисли и направи своите отстъпки в името на Левски", коментира Баждеков.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Ние с Наско си имаме доверие от много години. Не съм го подвел, нито той мен. Радвам се, че ме покани в Левски. Беше ме срам от драмите с акциите, но те са история. Левски беше превърнат в кауза на моя живот. Никога не бяхме допускали отборът да стигне до такава ситуация. Като напуснах Левски, го оставих със споразумения към НАП, които сме обслужвали. Някои пъти сме си позволявали непремерени разходи. Всички, които са идвали в Левски, са дошли с желанието да направят нещо добро. Грешки са допускани, защото са били подвеждани или са слушали съветите на некомпетентни хора", продължи той.

"Много трудно се води разговор с човек, на когото му дължиш пари. Трябва да убедиш другата страна, че имаш възможност да си изпълниш отговорностите. Много от хората, които минаха през Левски, станаха популярни благодарение на клуба. Вярвам, че Левски ще се изправи на крака и отново ще полети", допълни новият човек в УС на сините.