Финансовият директор на Левски Константин Баждеков сподели очакванията си за предстоящото гостуване на Марибор от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Босът се надява отборът да постигне добър турнирен резултат, който да помогне за класирането на отбора в следващата фаза. Той добави, че клубът не е платил 500 хил евро за Симон Сандберг, каквито информации се появиха по медиите.

"В момента мислим единствено за Марибор. Дано постигнем добър турнирен резултат, който да ни помогне да продължим. Всичко е наред около организацията в Словения. С нас пътува отговорник по сигурността В самолета ще има представители на полицията, които там ще си изпълняват задачите. Мисля че от наша страна сме направили всичко да облекчим феновете ни да нямат проблеми. Билетите, които сме закупили и платили са 1000, а не 800. Колко допълнително ще се купят билети, аз не мога да кажа. Надявам се да има повече хора, особено живеещи българи в чужбина“, коментира Баждеков.

"За Сандберг платихме трансферна сума, но тя не е 500 хил евро. Мисля, че договорихме разумна цена за такъв футболист", добави Баждеков. 

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка

Програмата на Първа професионална лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа