Бившият футболист на ЦСКА, Черно море и Литекс - Мирослав Манолов, направи страхотен дебют за Левски (Чикаго). „Сините“ разбиха с 10:1 шотландския Рейнджърс за поредния си успех. 32-годишният Манолов вкара хеттрик и направи четири асистенции, информира chicago.bg. 

В срещата блесна и бившият футболист на Партизан (Белград) – Владимир Вукайелович, който добави четири попадения. Въпреки звездната селекция и многото отбелязани голове, най-красивото попадение в мача вкара ветеранът Костадин Везьов. Той отне топката от десния защитник, навлезе в наказателното поле и прехвърли елегантно вратаря за 4:0. Две попадения добавиха Христо Драганов и Евгени Михайлов. На полувремето резултатът беше 4:0.

„Лесно се говори след такава голяма победа. Резултатът е красноречив. Хубаво е, че вкарахме много голове, защото накрая могат да се окажат решаващи в спора за титлата. Вече се съсредоточаваме в турнира за купата на щата и се надяваме да имаме късмет и пак да бъдем крайни победители“, коментира играещият треньор на Левски (Чикаго) – Александър Карабелски.

В следващите две седмици "сините" няма да имат мач за първенството на „бялата“ дивизия при над 30-годишните, а ще играе като поставен директно на полуфинал за купата на щата Илинойс - срещу победителя от двубоя АЕК - Хорсебокс Юнайтед.

Припомняме ви, че българите спечелиха купата на щата през последния сезон 2016, в юбилейната 100-годишнина на Левски - на Илинойската щатска асоциация по футбол (ISSA).