Собственикът на Левски Спас Русев посети отбора преди днешната тренировка - два дни след загубата с 1:2 от Берое. Както вече съобщихме, босът на "сините" чете конско на Делио Роси и футболистите, като срещата продължи повече от час. При тръгването от "Герена" Русев не пожела да говори с представителите на медиите. Всъщност на стадиона бяхме само БЛИЦ и Дарик радио.  

Изпълнителният директор Красимир Иванов също беше при отбора. Финансистът на клуба излезе от съблекалнята минути преди Спас Русев. 

Малко след 15 часа двама от играчите явно избързаха да излязат на терена за тренировката, тъй като 4-5 минути по-късно от съблекалнята се появи капитанът Божидар Митрев, който се провикна към Антонио Вутов и Иван Горанов да се прибират обратно при отбора. 

След това "сините" излязоха за тренировката си, като асистентите на Делио Роси проведоха загрявката на Габриел Обертан и компания, след което старшията взе нещата в свои ръце. При излизането си от съблекалнята италианецът беше усмихнат, въпреки конското, което Роси е чел пред "сините". 

Голямата цел в Левски е ясна - спечелването на Купата на България. Задачата обаче е твърде тежка - два полуфинала с ЦСКА - на 11 и 25 април.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

ОПЕРАТОР СЪЙКО СЪЕВ/БЛИЦ


ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА