ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! |

Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров, сподели след благотворителния мач с ветераните на ЦСКА, че не иска да коментира изказванията на наставника Станимир Стоилов за скандали в клуба и, че не се чувства щастлив на "Герена" от няколко месеца.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Аз се радвам и благодаря на организаторите за поканата. Получи се малък празник, с прекрасна инициатива. Доста емоционален мач, с който приканваме мъжкото съсловие да си прави профилактични прегледи. Не бива да има компромиси със здравето. Разбира се, че е хубаво и ние откликваме на всяка инициатива“, сподели Боримиров след мача, завършил зрелищно 4:4 и с победа за "сините" след дузпи.

„Трябва да питате Станимир Стоилов за изказванията му, сега не е моментът да говорим за това. Бих искал да отговарям само на въпроси за днешния мач. Аз мисля, че тук резултатът не е важен. Създадохме приятно настроение у дошлите хора, както и у вас, журналистите. Важно е, че отправихме едно послание към мъжкото съсловие. Виждаме в какъв свят живеем – на първо място е здравето“, добави Даниел Боримиров.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК