Вече бившият спортен директор на Левски Даниел Боримиров сподели пред БЛИЦ СПОРТ, че няма развитие по въпроса дали ще остане на "Герена" и ще продължи да ръководи детско-юношеската школа на клуба.  

Припомняме, че преди дни от Левски съобщиха, че в началото на януари длъжността спортен директор ще бъде закрита. Новият силен човек вече е Асен Букарев. Доскорошният помощник на треньора Делио Роси зае длъжността мениджър и координатор на спортно-техническата дейност в клуба.

Попитан дали остава начело на ДЮШ на Левски, Боримиров коментира лаконично: "Няма развитие по този въпрос. Очаквам собственика да се прибере."

При победата с 1:0 над Верея феновете издигнаха транспарант, чрез който помолиха клубната легенда да остане на "Герена".

"Даниел Боримиров, остани в Левски, за да имат децата от ДЮШ бъдеще!", пишеше на плаката, който бе разпънат в Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов".

Боримиров отказа да коментира играта на "сините" срещу Верея. Мачът беше спечелен от избраниците на Делио Роси след гол с ръка на Давид Яблонски в добавеното време. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма