Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров разкри, че по всяка вероятност с привличането на Роналдо селекцията при "сините" е завършена. 

"Радвам се, че Роналдо вече е футболист на Левски. Имахме нужда от такъв играч.

Той е наблюдаван от спортно-техническото ръководство на клуба и е одобрен от Станимир Стоилов. Предвид участието в евротурнирите, Левски трябваше да се подсили и да създаде конкуренция по десния фланг. Знаем, че той може освен по фланга да играе и като централен нападател. Така че Станимир Стоилов ще има по-голяма вариативност", започна Боримиров пред "Дарик". 

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

"Знаем, че Стоилов обича да работи с млади футболисти, показвал го и преди, показва го и сега. Предвид ситуацията, в която се намира клубът, сме принудени да играем с по-млади футболисти, да ги изграждаме и им даваме път нагоре. 

Искам да изкажа благодарност на генералния спонсор Palms Bet, който пое всички разноски за привличането на Роналдо. 

Мисля, че с привличането на Роналдо селекцията ще приключи. Евентуално можем да говорим за още един млад футболист, но още не е сигурно. Стараем се да влезем в бюджета и да сме максимално атрактивни за нашите фенове и да надграждаме това, което оставихме като впечатления през изминалия сезон", каза още той. 

Припомняме, че Роналдо е третото лятно попълнение на Левски след Ивелин Попов и Анте Блажевич.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022