Спортният директор на Левски Даниел Боримиров бе доста афектиран след загубата с 0:2 от Верея. Началникът в клуба от "Герена" съобщи веднага след двубоя от четвъртия кръг в Първа лига, че "сините" ще депозират жалба срещу съдийството.

"Видяхте какво се случи, пускаме жалба!", каза Боримиров.

"Съдиите си свършиха перфектно работата, за която бяха изпратени. По-голямо клане не бях виждал. Питайте кой ги е пратил - тези, които правят нарядите. Първо чиста засада при гола на Верея, после несъществуваща засада на Обертан, а накрая безумната засада при гола на Пиргов, който ни отмениха. Подаваме жалба срещу съдията, защото този съдия и неговите помощници не заслужават да свирят мачове. Това е престъпление!", добави Боримиров.

"Това беше тенденциозно съдийство. Иначе Левски игра слабо. Доста се вдигна шум около треньора и футболистите се влияят. Решихме, че трябва да спестим на Ники Митов някои неща и затова той не води днес срещата. Делио Роси ще се запознае по-детайлно и дано от другата седмица да видим нов Левски. Още един-двама футболисти можем да вземем. Все пак трябва да се вместваме в някакви финансови параметри", каза още началникът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма