Босът на Левски Спас Русев потвърди, че Елин Топузаков е удължил договора си с клуба. Новият контракт на специалиста е за две години и половина. За „Спортно Шоу Гонг“ по "Дарик радио" Русев говори и за конкурента на "сините" за титлата Лудогорец.

"Ще направим грешка, ако преценяваме за един треньор от един или два мача. На треньора трябва да му се даде възможност да се реализира в един по-дълъг план. Договорът е за две години и половина. Целта е той да бъде мотивиран и да изгражда визията и стратегията за отбора“, каза Русев за Топузаков.

„Успехът на Лудогорец е в това, че Кирил Домусчиев е преструктурирал клуба и той се управлява от можещи хора. Той е направил един модерен клуб и след това са дошли футболистите от чужбина. Левски е с малко по-различна история и основен приоритет ще бъде ДЮШ. Ние не може да имаме отбор само от чужденци. Ангажиментът към Левски към момента е по-скоро тежко бреме, отколкото да ти носи позитивни страни", обясни бизнесменът.

"Левски е кауза и иска много себераздаване, много компромиси, разбиране и търпение, за да се случат нещата“, добави Спас Русев.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига