Феновете на Левски от фракцията "София Запад" публикуваха две послания на страницата си във "Фейсбук" след сбиването между техни представители и запалянковци от "Ултрас Левски" в събота на мача с Ботев (Пловдив) (1:2) в Коматево. Както вече стана ясно, десетки бяха арестувани и съдени в неделя по бързата процедура. БЛИЦ публикува списъка на 40-те левскари, както и какви са наказанията им

Фракциите "Левски София Запад" и "Ултрас Левски" враждуват от години. Очевидно боят в Коматево не е разрешил спора, който водят, тъй като от "София Запад" отправят закана. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Двете публикации на "синята" фракция: 

"Всички за Левски! Но явно това са само думи... За съжаление една група се опитва да надрасне способностите си, водейки се от амбициите си.

А тези амбиции ги защитават с боксове, катарами, колани и лютиви спрейове. Като женички... или като ушеви...

Безуспешно!

И оттук нататък ще бъде така...".

Втора публикация:

"Ние от "Клуб на привържениците на Левски - София Запад" сме членове на фракция с 20-годишна история. Организирани и водени от принципите си вече две десетилетия без да променяме своето име, възгледи и сектор на стадиона.

За този дълъг период от време чухме доста неща по наш адрес от всякакви преходни индивиди. За тези години обаче спечелихме доста приятели и съмишленици, които истински са се докосвали до нашата същност, познавайки ни отлично и оценявайки адекватно нашите успехи, постижения и грешки.

Тук идва ред да заявим, че няма как да позволим безпринципно сглобени организацийки, сменящи си името почти всеки сезон, съставени от скитащи от фракция на фракция заблудени момченца, да допуснем да определят посоката на поведение на левскарската общност. Както досега в тези години, ние винаги сме давали да се разбере, че всеки ще получи онова, което потърси от нас.

От създаването на София Запад в далечната 1999 година на знамето ни стои слоганът "Никой не ни обича, но на нас не ни пука!" Това е така в последните 20 години и следвайки другия рефрен, който ни е ръководил успешно в нашето минало, ще ни ръководи и в нашето бъдеще: "Без битка няма победа!".

Оттук нататък всеки е свободен да ни възприема както пожелае, а ние ще продължим да бъдем такива каквито сме.

С нас, който иска...
...срещу нас, който може!".