Левски отпадна от Хайдук Сплит във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Българският тим загуби реванша с 1:2, след като бе записал поражение и в първия двубой с 0:1.

„Много сме разочаровани всички. Очаквахме, че ще се представим по-добре. Не успяхме да задържим резултата, а мачът можеше да влезе в продължение и дузпи. Нещо се пречупи и вместо да бъдем по-спокойни, тръгнахме да търсим още голове на всяка цена”, каза капитанът и най-добър за Левски Божидар Митрев.

„Какво да си кажем в съблекалнята?! Имаме мач след три дни. Вдигаме главите и продължаваме. И да се вайкаме, всичко е свършило. Тежко е, на всички ни е тежко. Всички искахме да продължим. Смятам, че имаме сили, добър отбор сме. Но ни трябва и време да се сработим. Нови хора влизат, Яблонски игра на инжекции и стисна зъби”, допълни Митрев.

На въпрос, липсваха ли феновете, стражът коментира: „Сто процента. Според мен щеше да е съвсем различно. Подкрепата от тяхна страна – чуваше се, но не е същото, ако са покрай терена. При 1:0, ако бяха и те вътре, щеше да е друго.”