Нападателят на Левски Валери Божинов изрази увереност, че клубът ще пребори всички проблеми и ще успее да се спаси от фалит. Пред "Дарик" Божигол призова фенове да не спират да помагат и благодари на съотборниците си, както и на треньора Живко Миланов, когото определи като човек "с големи топки", който дава всичко от себе си за "сините".

„В съблекалнята настроението е добро, както винаги. Всички момчета, които останаха са тук, те обичат Левски и чакат с нетърпение новините за Левски“, коментира Божинов.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Когато си поел ангажименти и работиш в една посока за Левски, за този велик клуб, за тези велики привърженици, ще се бориш до край“, добави той.

„Тук е моментът да благодаря на всички мои съотборници, които идват всеки ден с желание и усмивка, за да тренират. Благодаря на момчетата за това нещо.“

„Без нашите прекрасни фенове нямаше как да успеем. Борим се за спасяването на Левски и искам да им благодаря, защото те правят уникални неща. Ще победим и ще успее, Без борба няма победа“, продължи нападателят.

„Аз правя всичко възможно те да не си тръгнат. Доста момчета остават без договори, други са без договори, но всички искаме да останем и искаме да се намери спонсор, който да спаси Левски.“

„Няма по-голям от Левски. Левски е велик. Нека феновете бъдат активни, с каквото могат. Левски е за феновете. Няма нищо по-голямо от феновете. Ние ще се опитаме да дадем нужното спокойствие на ръководството, за да вземат правилното решение и да спасят на Левски.

Живко Миланов с любов и желание на всяка една тренировка. Този човек всичко, което го прави, ще му се върне. Има големи топки. Евала, Жика.“

„Ако сме обединени и единни, съм сигурен, че ще спасим Левски. Феновете помагат на Левски, помагат за спасението на клуба“, каза още Валери Божинов.

„Искаме Левски да започне сезона подобаващо. Лично аз правя всичко възможно тези момчета да останат. Аз не мога да говоря от тяхно име“, каза още Валери Божинов.