Обвиненият в 11 тежки престъпления Васил Божков сякаш се надсмива над феновете на Левски. Няма как по друг начин да си обясним поредното му безумно предложение да въведе електронно гласуване за новия собственик.

Първоначално Божков изпрати бившият скиор Сашо Диков да прави циркове пред Министерски съвет и да провокира Бойко Борисов, връчвайки му акциите на вековния клуб.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Премиерът обаче не се поддаде на жалкия опит за манипулация и отказа среща. Вместо да върне акциите на легендите на синия клуб, които ги поискаха, Божков всеки ден се подиграва, измисляйки по-скандално и по-скандално предложение.

Подигравката е още по-видна и от обстоятелството , че в кризисния за синия клуб момент феновете дават от личните си пари, за да бъдат платени заплатите на футболистите и отборът да остане цял.

Своята остра позиция по темата изразиха днес в „Нова телевизия“ и две от знаковите фигури на „Герена“ – Степан Хиндлиян и Константин Папазов.  

Крайно време е на гаврата със синия клуб да бъде сложен край, акциите да се върнат при истинските левскари и отборът на народа да напомни за себе си.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ