Треньорът на Левски Делио Роси заяви, че нулевото равенство срещу Берое от десетия кръг на Първа лига е напълно заслужен резултат. „Сините" прекъснаха серията си от 5 поредни загуби в Стара Загора, но изостават на 7 точки от лидера ЦСКА.

"Труден мач срещу добър отбор. Берое ни затрудни, но въпреки това можехме да спечелим. Смятам, че равенството е заслужено. Преди почивката отделните линии не бяха близо една до друга, но през второто полувреме нещата стояха малко по-добре", сподели Роси пред „Диема Спорт“ след мача.

"Габриел Обертан е много важен за нас и се стараем максимално да използваме качествата му, но целият отбор трябва да играе по-добре в офанзивен план. Някои от играчите ни не са в оптимална физическа форма. Когато те настигнат останалите, ще сме по-силни. Доволен съм от дебюта на Кабрал, макар че той е един от тези, които още не са максимално подготвени. Имам двама равностойни нападатели в лицето на Буш и Жуниор Мапуку. Избирам на кого да заложа в зависимост от съперника. Не смених Антонио Вутов заради контузия, а защото исках Кабрал да раздвижи играта ни в атака", добави италианският специалист.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма