Треньорът на Левски Делио Роси даде пресконференция преди утрешния финал за Купата на България срещу Славия. Срещата на Националния стадион „Васил Левски“ започва от 19:30 часа.

“Това е важен мач за клуба, футболистите и феновете. Ще даде друг смисъл на нашия сезон, ако двубоят се развие добре за нас. Във финал няма фаворити. Говори се, че ние сме фаворит и трябва да поемем тази отговорност. Ще бъде голям успех, ако спечелим.“

„За да се направи равносметка за представянето на отбора, трябва да изчакаме да минат всички двубои от шампионата. Не съществува рецепта, по която да действа определен отбор. Ако трябва да избирам между ентусиазъм и песимизъм, бих избрал ентусиазма“, коментира италианският специалист.

„Един такъв мач винаги носи напрежение. Има футболисти, които искат да бъдат сигурни и спокойни. Треньорът трябва да успокои футболистите си и да даде точни указания. Трябва да се мисли, че това е обикновен футболен мач. Мислите на футболистите трябва да са освободени и да играят футбол“, анализира треньорът на Левски.

„Дали ще има изненади? Изненадата може да бъде, ако аз не съм на резервната скамейка. Цветкович е в групата за мача с останалите футболисти. Нямаме проблеми с контузени състезатели“, обяви Делио Роси.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА