Треньорът на Левски Делио Роси остана доволен от победата с 4:0 над Дунав, с което бе изравнена най-убедителната победа на "сините" от началото на първенството (4:0 над Славия).

Италианецът коментира критиките, че досега отборът му е играл защитно, като каза, че никога не поставя такива цели на играчите си.

"Двата отбора опитваха да се надлъгват в началото на мача. След като отбелязахме гол, мачът стана по-лесен за нас. Отношението на отбора като цяло е с основна заслуга за успеха. Ние не излизаме да играем защитно, но понякога така се получава. Критиките са част от играта - трябва да ги приемем. В някои от предните мачове също можеше да вкараме повече, но нямахме шанс", каза Роси пред Диема Спорт след мача.

Италианецът определи с "горе-долу" играта на Вутов и допълни, че на Мапуку му липсват някои качества, за да играе като крило, но като цяло е доволен от двамата.

Относно бъдещето на звездата Габриел Обертан, наставникът на "сините" посъветва - въпросът да бъде отправен към ръководството на клуба.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма