Треньорът на Левски Делио Роси призна класата на Лудогорец след загубата с 0:1 в дербито от 29-ия кръг на Първа лига и заяви, че "орлите" са съперник, който може да съсипе всеки свой противник. Италианецът допълни че "сините" са играли толкова, колкото им е позволил тимът от Разград. Той каза още, че решението Обертан да играе на крилото, е негово, а Спас Русев му го е припомнил.

"Бяхме равностойни на Лудогорец, като изключим първоначалните минути. После дойде и грешката на вратаря. Трябва да се има предвид и това, че играем през 3 дни, поради което се лиших от някои футболисти", започна Делио Роси след мача.

"Лудогорец е отбор, на който, ако оставиш пространства, може да те съсипе. Видяхте го на мача в Разград, днес това не се случи. Нашият отбор игра дотолкова, колкото ни позволи противникът",призна все пак италианецът.

"Вече казах, че играейки през 3 дни трябва да използвам повече играчи. Истината е, че Обертан е играл като крило, но решението е мое. Президентът ми припомни този факт", добави треньорът на Левски.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА