Треньорът на Левски Делио Роси не скри разочарованието си от равенството 1:1 като домакин на Етър в среща от 25-ия кръг на Първа лига. Италианецът изрази недоволство от много пропуски, които играчите му правят пред противниковата врата.

"До 5-ата минута трябваше да водим с 2:0. Изпуснахме много. След това Етър се затвори и мачът стана сложен за нас. Второто полувреме допуснахме нелепа грешка и стана още по-трудно. Успяхме да изравним, но в края изпуснахме победата", започна Роси.

"Грешки се допускат, никой не е застрахован от тях. Аз нито пазя на вратата, нито бия дузпи. Нашименто е дуспаджия, но всеки може да сгреши.", добави италианецът.

"Станислав Костов беше доста изморен. Поради тази причина не попадна в групата. Освен това трябваше да дам шанс и на другите ни нападатели. Ривалдиньо има нужда от игрови минути и това е причината да го пусна от самото начало".

"До полунощ тази вечер ще мисля за днешния мач, след това започвам да мисля за следващия с ЦСКА. Разбира се, че е много важен, ще трябва да вложим повече сърце и ум. Знам, че този мач е изключително важен за феновете. Един отбор винаги трябва да се съобразява с феновете си и ще се подготвим. Може би това равенство ще ни даде възможност да имаме още повече хъс. Ще ни трябват топло сърце и хладна глава за победа в този мач. Запознат съм с всичко около следващия съперник."

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА