Скандалният футболист на Левски Хеан Деса все пак ще се завърне на "Герена". Перуанецът вече си е купил самолетен билет и е уведомил ръководството на "сините", че ще поднови занимания с тима, информира "Труд".

Деса обаче не бърза с прибирането си в България, тъй като резервираните му билети са за началото на март, когато първенството вече ще е започнало. Фланговият футболист по всяка вероятност ще представи документи от медицинска клиника, които да му послужат като оправдание за неявяването му на старта на зимната подготовка.

Все още не е ясно дали тези му действия ще спрат процедурата по дисциплинарно уволнение, която сините стартираха вече още през януари. При положение, че на "Герена" успеят да се отърват от играча с прякор Лудия, то бюджетът за заплати ще олекне с 18 000 евро на месец, колкото взима Деса.

В родината си Лудия успя да се забърка в пореден скандал. Неговата интимна приятелка и майка на детето му Елва Врацко разкри, че била малтретирана от него и поиска ограничителна заповед за Деса.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига