Финансовият директор на Левски Красимир Иванов коментира загубата на "сините" с 2:3 от ЦСКА в последното дерби за сезона. Той коментира и бъдещето на клуба, както и това на треньора Делио Роси.

“Не успяваме да материализираме превъзходството. Не мога да кажа, че няма да има напрежение в последния мач срещу Верея. Не играхме по-слабо. Мисля, че с юношите дори надиграхме ЦСКА и аз не си тръгвам засрамен днес", започна Иванов.

"Участието ни в Европа не е решаващо за бюджета. Ако се стигне до групова фаза на Лига Европа, е друго. Имаме да правим изводи през лятото и да не допускаме грешките от предния сезон. В няколко срещи изгубихме много точки от грешки, които направихме. Няма кого да виним освен себе си", продължи финансовият директор на Левски.

"Доверието към треньора остава. С него и няколко нови футболисти ще надграждаме. Аз смятам, че инвестицията, която направихме бе оправдана, защото отговаря на амбициите на отбора.

През втората част на сезона имаше напредък. Доста работа беше свършена, да се надяваме, че догодина ще бъде подобрят допълнително нещата. Един два трансфера очакваме и да не се разделяме с основните футболисти. Работим ежедневно да развиваме клуба”, каза още Иванов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА