Добрите новини за Левски не спират. "Сините" победиха с 1:0 ЦСКА и излязоха на второ място в класирането, а освен това намалиха само на 5 точки изоставането си от лидера Лудогорец. В същото време лекарският щаб на клуба зарадва Георги Дерменджиев относно състоянието на трима от лидерите на тима - Живко Миланов, Валери Божинов и Николай Михайлов. 

Вратарят на Левски бе със съмнения за сериозна контузия от мача с ЦСКА, който изигра със сериозни болки. Съмненията бяха за разкъсване, но ядрено-магнитния резонанс показа, че стражът има двоен спазъм на ректуса на правия бедрен мускул и на адуктора. Това означава, че може да е на линия още за мача със Славия в неделя. Ако не вземе участие в него, то Михайлов със сигурност ще е на линия за двубоя с Лудогорец на "Георги Аспарухов".

Валери Божинов получи контузия срещу Витоша (Бистрица) и пропусна дербито с "червените", но той също иа голям шанс да играе срещу Славия. Или поне да бъде в групата. Опитният нападател със сигурност ще бъде на линия за мача с Лудогорец.

Живко Миланов все още не е записал повторен дебют със "синята" фланелка и при него шансовете за участие в мача със Славия са големи. Миланов ще бъде на разположение на Дерменджиев за мача с шампионите. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка