Симон Сандберг направи шокиращи разкрития за престоя си в Левски. Шведският футболист напусна "сините" през ноември, когато договорът му бе прекратен, след което се завърна в родината си, където подписа с местния Хамарби. 

Бранителят призна пред "Aftonbladet.se", че група фенове на "сините" са дошли в дома му и са го заплашили, че ще му строшат всички кости в тялото, ако не напусне отбора и страната. 

"Контузих коляното си, а от клуба поискаха да тренирам само месец след това. Казах им, че е невъзможно и че дори не мога да го докосна. Дадоха ми специална програма, по която да работя, но нещата не се получаваха. Наложи се да се върна в Швеция. Там стана ясно, че положението не е добро. Отне ми пет месеца, но се възстанових, тренирах много всеки ден и станах по-добър", споделя Сандберг. 

Шведът разказва, че е бил изваден от състава и пратен да тренира сам няколко месеца преди контрактът му да бъде прекратен. Той добавя, че в съблекалнята редовно влизали фенове, които търсили сметка за представянето на тима. 

Най-лошият момент за него бил когато една вечер отворил вратата на няколко мъже. 

"Казаха ми да напусна отбора и страната. Разбрали къде живея и щели да строшат всички кости в тялото ми. Наговориха ми още такива неща", разкрива шведът.