Спортният директор на Левски Даниел Боримиров разкри, че от клуба са готови да сезират УЕФА заради Мехди Бурабия. Според "синия" шеф хора на Коняспор водят с халфа на тима нерегламентирани преговори. 

Припомняме, че първоначално се появи информация, че от "Герена" преговарят с турците за почти сигурния трансфер на полузащитника. Ето че сега се оказа нещо съвсем друго. 

"Левски е готов да сезира УЕФА, тъй като от Коняспор водят нерегламентирани преговори с наш футболист. Знаете, че Бурабия има договор с Левски и е наш футболист. Ще си търсим правата. Освен това самият играч ще бъде глобен, каза Боримиров след загубата на тима с 0:1 от Черно море в контрола. 

- Какво да ви кажа... Един български и един турски мениджър са му завъртяли главата в цифри. Той отказва от два дни да тренира, поради което ще бъде санкциониран по вътрешен правилник. Ще сезираме УЕФА, защото са влезли в нереграментирани преговори с наш футболист, който има договор до декември 2018 година. Ако не платят сумата, която желаем, ще си понесат последствията. В средата на терена очакваме двама нови футболисти. Това е."

В момента Бурабия не е на лагера на Левски в Правец, като официалната му версия беше, че е контузен. Той така и не се появи на тренировката на “сините” вчера, като отсъстваше и днес, когато 26-кратният шампион на България загуби с 0:1 проверката си с Черно море.