ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Хората по върховете на Левски търсят усилено кой е тайният информатор на медии със съмнителна стойност, научи БЛИЦ.

Сираков и компания са силно притеснени от къртицата, която се е заровила дълбоко в клуба и снася всеки ден всичко случващо се в тима до най-малки пикантни подробности.

Основният заподозрян е закръглен възрастен човечец с оредяваща коса, който от десетилетия е назначен в „отбора на народа“. Независимо, че се ползва от всички възможни екстри - и то напълно безплатно, въпросното лице обикаля треньори и футболисти, увива се около тях и след това хладнокръвно звъни по телефона на медия със затихващи функции, за да я захранва.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Независимо, че предпочитаната храна за къртиците са лаврите на насекомите, въпросната охранена особа се възползва и от отборните трапези и си угажда с безплатни напитки.

Вероятно „къртицата“ не си дава сметка, че босовете са напипали долнопробните й номера и скоро около нея ще замирише на изгоряло.

Освен, че е лакома, къртицата е и лицемерна. Тя с лекота може да застане до определен състезател или служител, уж за да му влезе в положението, а след това подло да издаде историята му.

БЛИЦ научи, че излавянето на информатора, може да ускори пристигането на Наско Сираков, Илияна Раева и Даниел Боримиров в лагера в Белек.

Десантът на тримата е предвиден за последните дни от подготовката на „вековния“ тим и на къртицата ще й се стори тясно…

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024