БЛИЦ с национално допитване: На кой отбор в България си фен?

Сагата с акциите на ПФК Левски продължава, а очакванията са днес най-после да приключи и те да пристигнат обратно в България. Както БЛИЦ вече разкри, ценните книжа, изпратени от Дубай от Васил Божков и Георги Попов, трябва да бъдат у нас днес. Това обаче не се случи в 6:30 часа, когато на Аерогара София трябваше да кацне самолет с пратки на DHL. Специалният полет, обслужващ логистичната компания се чака в 9 часа. 

Самолетът е бил натоварен в Дубай, минава през Лайпциг и от Германия пристига в София. С него DHL обслужва Азия и Европа. 

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

БЛИЦ научи още, че от Дубай, където Божков и Попов се укриват от българското правосъдие, има изпратени точно 81 пратки за България. Между тях се очаква да бъдат и акциите на Левски. Дали обаче те са там, ще стане ясно по-късно...

Божков вече съобщи, че ги е джиросал на новия собственик на "сините", но не назова името му. Синя България се надява това да бъде Наско Сираков, тъй като легендата спечели по безапелационен начин анкетата, публикувана от скандалния бизнесмен.