Пореден проблем се появи пред Левски! БЛИЦ научи, че още една фирма иска "сините" да бъдат обявени в несъстоятелност. От "Глобъл Мениджмънт" ЕООД (Global Management Agency) се обърнаха към Софийски градски съд. 

Фирмата на известния футболен мениджър Николай Жейнов е подала иск, с който настоява за обявяване на Левски в несъстоятелност.

Агентът претендира, че има просрочени вземания от клуба от "Герена" в размер на повече от 100 хиляди лева.

Жейнов, който наскоро стана дядо, четири или пет пъти е напомнял на "сините" с уведомителни писма, с които е настоявал парите да му бъдат изплатени. Но това така и не се е случило. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Пред БЛИЦ Жейнов потвърди информацията и уточни, че от няколко месеца ръководството на Левски е спряло комуникацията си с него. Преди това многократно му е било обещавано, че "сините" ще му се издължат.

Жейнов има заслуга за привличането на няколко класни чужденци в Левски начело с Габриел Обертан. Той помогна на "сините" и за румънския нападател Серджиу Буш.

Припомняме, че наскоро и друга фирма се обърна към Софийски градски съд с иск за обявяването на Левски в несъстоятелност. От "Титан 77" претендираха за неполучена сума от "сините", а впоследствие оттеглиха молбата си. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ