Опитите на Левски да привлече универсалния футболист на Черно море Александър Цветков отново удариха на камък. 27-годишният играч не ще и да чуе за трансфер на "Герена". Той е единственият българин, който е бил набелязан за привличане през зимата, но по всичко личи, че до трансфер няма да се стигне.

Цветков бе желан от Левски още преди година. Той бе под номер 1 в списъка на тогавашния наставник Елин Топузаков. След това опити да го доведат на "Герена" направиха и Даниел Боримиров и Николай Митов, но и те не сполучиха.

По всичко личи, че Цветков ще продължи да носи екипа на Черно море и през пролетта, освен ако не пристигне оферта за него от чужбина. Халфът, който в момента е използван като централен защитник, изигра 18 мача за варненци в Първа лига тази есен. На 3 септември Цветков дебютира в официален двубой и за националния отбор - започна като титуляр в световната квалификация с Холандия в Амстердам. Той обаче бе заменен още в 25-ата минута от Симеон Славчев, а България загуби с 1:3.