Наско Сираков изглежда е все по-близо до завръщане в Левски. Това вероятно ще бъде потвърдено на Общото сабрание на клуба на 30 август (вторник). В последните няколко дни все повече информации от “Герена” приближават легендарния нападател. Все още обаче не е съвсем ясно каква позиция ще заеме Сираков при завръщането в родния си клуб. Единият вариант е да бъде президент, а другата да е изпълнителен директор.

И в двата случая обаче Наско Сираков е поставил две условия пред ръководството – достатъчен бюджет, с който да може да осъществи планираните промени, както и цялата спортно-техническа власт в клуба.

Към този момент спортен директор е Станислав Ангелов, който работеше заедно с Иво Тонев по трансферите. Не е ясно при идването на Сираков ще остане ли Пелето на “Герена” и с какви функции.

Много е вероятно в цялата схема да не бъде намерено място за Андрей Желязков, който се върна в клуба съвсем скоро. Има обаче вариант Жужо да остане в ролята на скаут или помощник на Сираков заради изключителния си нюх относно трансфери на футболисти. Константин Баждеков също е под въпрос за бъдеща работа в Левски. Срещу настоящия директор от доста време вървят негодувания от страна на феновете.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига