Феновете на Левски от фракцията “Ултрас Левски”, които гледат срещите на любимия си клуб от блок 5 в сектор Strabag (сектор А) на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов”, отвърнаха на ръководството във връзка с въвеждането на нови правила и радикални промени в пропускателния режим. Както е известно, от клуба забраниха внасянето на знамена, тъпани, мегафони и пиротехнически изделия в сектора, както и правенето на каквито и да е хореографии. Привържениците обявиха, че ще се съобразят с новите правила, но ще продължат да гледат мачовете на “сините” от същите места, както и досега.

Ето и цялото съобщение на фракцията в социалните мрежи:

„По повод многобройните запитвания, които получихме в последните часове във връзка с оповестените правила и наредби от ПФК Левски за посещение на мачове в Сектор А, искаме да внесем следната яснота.

Ултрас Левски няма да промени своето местоположение и то остава добре познатото - Блок 5.

Приветстваме всякакви опити на ръководството да развива нашия любим клуб и след като то видя в лицето на мегафон, тъпан и знамена пречка за бъдещата визия на централната трибуна, то ние искаме да заявим, че нито една от тези липси не ще попречи на нашите песни да ехтят на стадион Георги Аспарухов. Даже можем да ви уверим, че ще станат още по-сърцати и гласовити.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Когато като ръководство твърдиш, че няма да се намесваш във фенските конфликти, но взимаш странно решение в странен момент, рязко ощетяващо една от страните, то такова решение може да бъде определено само и единствено като недалновидно. Решение, което поражда множество други въпроси, предвид някои доста по-пресни и наболели проблеми, но с нетърпение очакваме и следващите стъпки на ръководството в борбата за връщането на любимия ни отбор там, където му е мястото.

Затова Ултрас Левски приканва сините редици за пълна мобилизация и масово посещение на предстоящите срещи. Независимо в коя част на стадиона, мястото на феновете е в нашия дом! За всички онези, които посещават домакинствата заедно с нас в Блок 5 и сега са разколебани - чакаме ви на същото място, заредени с още повече дух и сърце!”

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020