Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев иска отново да се върне на "Герена". Халфът не спира да звъни на ръководните фигури в клуба и най-вече на спортния директор Георги Иванов. 28-годишният полузащитник напира "сините" пак да го приемат в отбора, след като за пореден път опитът му за трансфер зад граница пропадна, твърди "7 дни спорт".

Националът си тръгна от "Георги Аспарухов" миналото лято, но претърпял трансферно фиаско, се завърна през есента, като записа 8 мача и 1 гол. След това Гаджев отново избра да не продължава контракта си с 26-кратния шампион на България, а отново да пробва да си намери отбор зад граница - голямата му мечта от няколко години насам.

Това обаче за кой ли път не се случи, въпреки че халфът дори имаше подписан предварителен договор с руския Кубан (Краснодар). За негово огромно съжаление, руснаците в последния момент се отметнаха и развалиха споразумението, заради което Гаджев заведе дело във ФИФА. След драмата с Кубан се заговори, че българинът може да се брои за сигурно ново попълнение на израелския Макаби (Хайфа).

Тимът от Обетованата земя дори му изпрати оферта, но приближените до него хора я отказаха. Те бяха сигурни, че Макаби ще изпрати ново, по-добро предложение. Такова обаче така и не пристигна, вследствие на което Владимир отново остана с празни ръце.

Доколко на "Герена" са съгласни за пореден път да си върнат "блудния син", не е ясно. Още повече, че старши треньорът Стойчо Стоев разполага с няколко качествени футболисти в центъра на терена - Георги Костадинов, Мигел Бедоя, Джереми де Ноойер, братята Цоневи и новото попълнение Мехди Бурабия. В началото на месеца Георги Иванов заяви, че в момента Левски няма нужда от Гаджев.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!