Най-новото попълнение на Левски Галин Иванов сподели, че е щастлив от завръщането си в клуба. Атакуващият футболист е юноша на "сините" и след няколко години далеч от "Герена", днес подписа с клуба до края на полусезона.

"Щастлив съм, че съм тук. Благодаря на ръководството за предоставената възможност. Ще дам всичко от себе си за отбора, ще се раздавам във всеки мач. Аз какви цели си поставям.. разбира се, какви... Шампионската титла – това е винаги било пред Левски, няма какво да го коментирам и да ставаме банални с тази тема. Това е”.

"От контролата с Локомотив (София), в която играх 90 минути, не може да се правят някакви изводи. За първи път от доста време играх цял мач. Добре се чувствам, просто ми трябват още няколко мача да вляза в оптимална форма и ще тренирам всеки ден да съм в най-добрата си форма”.

"Да ви кажа честно не съм наблюдавал всички срещи. Наблюдавах Левски в последните 1-2 мача. Хареса ми, че доста голове вкарват, това е истинският Левски, който познаваме отпреди и се надявам да продължи да вкарва по толкова голове и да печелим всеки мач”, добави националът на България. 

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига