Треньорът на Левски Георги Дерменджиев не е притеснен за поста си, въпреки че футболистите му записаха пореден слаб мач и допуснаха обрат при загубата от Берое с 1:2 на „Георги Аспарухов“ в мач от 31-ия кръг на Първа лига. „Сините“ са в негативна серия от четири мача без успех на свой терен – 2 загуби и 2 равенства.

„Футболът се играе на голове. Наистина първото полувреме беше такова, че нито ние имахме големи възможности, нито Берое имаха на свой ред. Ние успяхме да поведем и много, много бързо получихме изравнителен гол. Пак казвам, че футболът се играе на голове. Каквото и да сме правили, каквото и да сме пропускали, получихме два гола, които са минус за нас. Както и да го анализирам изравнителния гол, това си беше един шанс в полза на Берое. Не бяхме до такава степен добре подредени при второто попадение. Не успяхме да неутрализираме ситуацията”, коментира Дерменджиев след мача.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Слуховете за идването Хубчев и дали са дали отражение? Не искам да се оправдавам точно с това. Винаги се отразява, когато има такъв негативизъм спрямо отбора. Тази негативна серия не е за първи път. Играчите тук понасят голяма отговорност и има психологически стрес. Мисля, че с времето това може да се преодолее. Това, че всеки иска сам да решава мача, не е добре и е показателно. Аз съм треньор, казвал съм го много пъти. Върша си професионално работата. Естествено, успехите държат треньора. Не съм притеснен”, добави наставникът на „сините“.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019