Георги Иванов коментира подадената оставка като спортен директор на Левски. Гонзо депозира оттеглянето си в понеделник, а в сряда се очаква на заседание на Надзорния съвет да бъде гласувано. Преди него оставка подаде и Иво Тонев, както и доста от членовете на Управителния съвет.

"Причините са много, натежа и последното нещо - оставката на Иво Тонев. Аз си подавам оставката, не защото Тонев го направи. Виждам, че в клуба не се работи нормално. Самите хора, които работят в клуба не са единни, не дават добри сигнали и това влияе на абсолютно всички надолу по веригата.

След всеки управителен съвет има някакви дрязки, конфликти. Когато едни мъже седнат на масата и решават нещо, после не трябва да излиза по медиите, или да си обясняваме нещо с декларации. За последната година сигурно десет пъти са ми искали оставката - журналисти, фенове, легенди. Никога не ми е било самоцел да работя в Левски. Винаги съм бил отдаден на това, което правя. Хората, които са работили с мен, знаят какво правя и могат да ме оценят", каза Георги Иванов.

"В медиите излизаха какви ли не неща по мой адрес - инженер, неграмотен, осми клас. Какви ли не неща. Преглътнал съм тези обиди, че някакви хора опитват да ме уязвят. Причината да си подам оставката е, че не виждам единство в ръководството и феновете. Аз назад не се връщам. Каквото и да се случчва аз повече няма да работя повече в Левски.

"На Левски му трябва спокойствие. А то идва от обединението на фенове, футболисти и ръководители. Крайно време е Левски да не делят Левски на Гонзо и Сираков, а да се обединят към отбора. Ако обичаш Левски, трябва да няма значение кой ръководи клуба", каза още Гонзо.