Халфът на Левски Георги Костадинов получи наградата си за най-добър играч на деветия кръг в Първа лига. Националът получи наградата си Пресклуб "България", а след това говори за представянето на "сините" от началото на сезона, както и за мача с ЦСКА (1:1).

"Направихме много добро начало на сезона и все още не сме губили мач. Вдигнахме летвата много високо и го доказахме с това, че сме много разочаровани от предния двубой. Знаехме, че можем да играем по-добре и да спечелим трите точки. Аз изпуснах едно 100-процентово положение и съжалявам, но тези неща се случват във футбола. Получих подкрепа от феновете, но не само в този мач, а от първия ми ден в Левски. От тази ситуация лично аз си направих извода, че винаги трябва да имам и второ решение в главата си, защото в случая мислех да подам на свой съотборник, но точно преди паса ми се стори, че той беше в засада", започна Костадинов.

"Очаквам да играем добре и да победим Берое. Убеден съм, че ще покажем силните си страни и ще стигнем до три точки", каза още халфът.

Националът бе попитан и за договора с Левски, който ще изтече през лятото.
"Не обръщам внимание на това. Ръководството ще си направи изводи от играта ми на терена, а едно евентуално предложение за договор ще бъде вследствие на моята форма и това, което показвам в мачовете", отвърна Костадинов.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига