Халфът на Левски Георги Костадинов изрази задоволството си след успеха над Лудогорец с 1:0 в мач от третия кръг на Първа лига.

„Срещу Лудогорец винаги стават хубави мачове. Мисля, че се изправиха двата най-добри отбора в България. С по-добра игра, хъс и амбиция, заслужено спечелихме“, каза играчът на "сините".

„Специално срещу Монтана - преди три дни бяхме отпаднали от Марибор и чисто психологически не бяхме възстановени. В Пловдив изиграхме силен мач, но поради други фактори и обстоятелства не можахме да спечелим. Ако не беше свирена тази дузпа, днес никой нямаше да споменава този мач. Днес надградихме представянето си от предходния кръг. Има градация, а това е похвално“, добави Костадинов.

„Преди срещата бяхме спокойни и уверени. Заради мачовете срещу Марибор и Локомотив Пловдив. Знаехме, че ако дадем всичко от себе си ще спечелим. Добре ми се отрази новата схема. Мисля, че бяхме компактни, покрихме добре пространствата. Не е наша работа да говорим за съдийството. Всеки един от вас може да направи съпоставка между ситуации в полза на единия и другия отбор как бяха свирени. Това става тенденция. Не искам да мисля, че има умисъл“, каза още халфът на „сините“.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига