Треньорът на Левски Георги Тодоров логично беше в минорно настроение след загубата с 1:2 от Локомотив (Пловдив) на "Герена". Поражението остави "сините" извън Топ 3 и без квота за евротурнирите. 

"Това са ни възможностите. Футболистите дадоха всичко по силите си. Виждате докъде стигнахме с 14 души. Може би стана добре, че тази мъка свърши. Дано започне да се гради нещо, което да е по-здраво. Тепърва ще има разговори. Виждате, че другите отбори правят селекция, а при нас не се чува нищо, защото първо трябва да оцелее клубът. Сираков има много по-важни разговори. Ако има нужда, ще продължа да помагам. Трудно някой ще се съгласи да дойде в тази обстановка. Няма какво да се заблуждаваме. Има футболисти, които биха дошли в Левски, но точно в тази ситуация не знам. Още не знаем дали клубът ще съществува", коментира Георги Тодоров.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Може би Лудогорец са празнували много и затова не успяха да направят рекорд. Ние трябваше да победим. Няма как Насиру Мохамед да издържи цял мач. Това, че съм искрен, не е много добре. Затова си и патя. Истината не е много за предпочитане в България. Робърта не беше в групата, защото има здравословни проблеми. Гърлото го боли и не се чувства добре. Трябва да сме благодарни на тези момчета, защото можеше и да не съществуваме, ако не бяха коректни", каза треньорът на "сините".

"Не искам нищо да казвам. Никой не иска да чува истината, по-добре да замълча. Хората не обичат истината, това е положението. Нещата не отиват на добре. По-добре, че няма да играем бараж, защото сигурно 11 човека нямаше да можем да съберем. Аз сигурно съм изкупителната жертва. Помогнах каквото можах. Аз съм от хората, които не обичат да губят", добави Тодоров.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020