Треньорът на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди утрешния домакински мач срещу Славия. „Сините“ приемат „белите“ в събота от 18:00 часа. 64-годишният специалист разкри за проблем с окомплектоването на групата за двубоя, тъй като Здравко Димитров е получил контузия. Николай Михайлов няма да бъде в групата, а Стайн Спиърингс е станал баща.

"При всички случаи кадровите проблеми ще повлияят негативно. С всеки изминал мач намаляваме. В момента най-лесно е формирането на групата, защото е точно 18. Вероятно никой няма да се сърди вече при това положение. Здравко Димитров също получи някакъв проблем, Спиeрингс пък има дете, честитим му, днес не тренира. Ще бъде за мача, ако е готов добре, ако не - по-нататък ще играе. Срещу Славия Николай Михайлов няма да бъде в групата, но за следващия да. Има да сваля още няколко килограма. Аз не мога да повярвам как е било допуснато това с него”, заяви Тодоров.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Славия се представя по-добре навън отколкото вкъщи. Очаква ни тежък мач. Надявам се победата в Стара Загора да ни е върнала самочувствието и да има ефект. Ако не победим утре, победата над Берое ще отиде на вятъра“, допълни треньорът на Левски.

„Венци Стефанов постоянно ни атакува, но Славия води правилна политика с българите - нещо, което ще ни се наложи и на нас да правим. В последните 10 години Славия спечели една купа с български футболисти, а Левски със скъпо платените чужденци няма нищо. Само трупаме задължения", призна 64-годишният специалист.

"Сега е най-трудният ми период, откакто съм треньор. Играли сме и без вратари, но сега е най-сложно. Нека завършим нормално първенството, след това ще се мисли какво ще се прави. Всичко зависи от финансирането на клуба“, призна Георги Тодоров.

Класирането в efbet Лига
efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020