Треньорът на Левски Георги Тодоров беше крайно критичен към футболистите си след загубата с 1:2 от Славия на "Герена"
 
"Още първото полувреме се виждаше, че сме изключително бавни и правехме много грешки. Само случайно можеше да победим днес. Позволихме на противника да се възползва от празните пространства. Нямах избор в средата на терена. Второто полувреме беше катастрофа. Нямаме адекватни смени", започна Тодоров. 

"Виждах, че има футболисти, които не могат да издържат до 60-ата минута. Хората, които влязоха, трябваше да помогнат на тези, които бяха изморени. Не виждам никакви ходове. Ситуацията става все по-тежка с всеки мач. Сега излиза и Холмар. Няма и вътрешен халф. Това е положението. Аз осъзнавам много добре какво е Левски. Първо трябва да си свеж, за да покажеш нещо. Ние не сме били свежи в нито един мач", каза треньорът на Левски. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+) 

"Когато са с наведени глави, няма как да се промени нещо. Не мога да виня футболистите. Главите им са на друго място, те не получават заплати. Какво можеш да предадеш на мъртъвци? Не вярвах, че това нещо може да стане на "Герена"...", продължи разочарованият Георги Тодоров.

"Футболистите са смачкани, и то смачкани не от днес или вчера", добави треньорът на Левски.