Треньорът на Левски Георги Тодоров даде брифинг преди реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Локо (Пловдив). Първата среща бе спечелена от "смърфовете" с 2:0, а втората битка е във вторник от 20:30 на "Георги Аспарухов".

"Искам Левски да играе с агресия от първата минута на срещата. Да покажем желание и мотивация. Не мога да кажа играчите, че са възстановени за толкова кратко време, но се надявам да са готови за утрешния мач. В предния двубой ни бе трудно да издържим до 90-а минута. Ще ползваме и по-свежи хора. Важно е как ще започнем мача. Ако започнем, както с ЦСКА, доста трудно ще е. 

Искаме да започнем агресивно и да вкараме ранен гол. Трябва да се прояви много характер и воля. Ако бяхме загубили мача в събота, щеше да бъде катастрофално от психологическа гледна точка. Ние няма какво да правим освен да играем атакуващо и да търсим голове и да не допускаме такива. 

Ако допуснем, много вероятно е всичко да свърши. Локомотив са един от малкото отбори, които играят футбол. Ако им се даде самочувствие, става много трудно. Те имат много добри изпълнители", каза Тодоров.