Румънският нападател на Левски Серджиу Буш вкара и двата гола при победата с 2:0 над ЦСКА в първия полуфинален двубой от турнира за Купата на България. голмайсторът обаче предупреди, че нищо не е решено и "сините" трябва да се представят още по-добре на реванша.

"Беше много труден мач. Посвещаваме тази победа на феновете ни. Те ни подкрепят всеки мач и заслуажват това. Бяхме много концентрирани за този мач, защото знаете, че това е най-важният турнир сега за нас", започна Буш.

"Благодаря на Обертан за пасовете, а и на всички мои съотборници. Без тях нямаше как да вкарам. Ударих и греда, но не може всеки удар да влиза - това е красотата на футбола. 2:0 е добър резултат, но не бива да мислим, че сме на финал. Има реванш. Ще бъде съвсем друг мач, а ЦСКА ще има шанс да се представи много по-добре. А ние дано сторим същото и се класираме на финал", продължи румънец, който преди време носеше червения екип.

"Преди време си вършех работата с другия цвят на фланелката, но съм професионалист и се раздавам сега за Левски", завърши Буш.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ