Легендата на Левски и един от най-големите любимци на феновете на "сините" - Божидар Искренов, се изказа доста остро за футболистите на тима. Гибона изгледа на живо загубата с 0:1 от Берое вчера на стадиона в Стара Загора, след което коментира ситуацията в отбора от "Герена".

"Нищо не видях. Срещу ЦСКА бяха ентусиазирани. Да, играха, но имаха и късмет. Сега съм разочарован. Има хора, които нямат място в Левски. Много от момчетата трябва да си ходят. Има ръководство, да решава. Моето мнение не е важно, коментирам като зрител", каза пред БНТ Божидар Искренов.

"Един от футболистите искал повече пари, за да остане в Левски (б.р. - Георги Костадинов). Чеп за зеле не става от някои от тях! Да ги гонят по-бързо. Има достатъчно добри юноши на Левски, нека се даде шанс на младите момчета", призова Гибона.

"Аман от тези недоказани чужденци, които ги взимаме на килограм и се чудим

после как да ги изгоним", добави Радостта на народа.

"Не знам за декларацията на легендите и ветераните. Не съм бил на срещата със Спас Русев. Живея в Стара Загора, далеч съм от Левски. Нямам идея какво става, но нещата не са добре. Не знам кой ще ги оправи", каза още Божидар Искренов.

Tелевизионната програма на Първа лига (РЕГЛАМЕНТ)

Всичко за Първа лига