Казват, че за големия футбол не стига само талант, трябва и потенциал. Той е само на 15 години, част от набор 2004 на Левски с треньор Захари Сираков. Нападателят Георги Атанасов има над 40 гола и повече от 50 мача с екипа на "сините". 

Голмайстор, който еднакво добре играе и като атакуващ халф с брилянтни извеждащи пасове към съотборниците си. Пристига в Левски през есента на 2017-а и още следващата година печели със своя набор Купата на България, а с набор 2003 става републикански шампион. Част е и от националния отбор на България до 15 години.

Левски ТV представи голмайстора на Левски Георги Атанасов, който вече има 18 отбелязани попадения през настоящия сезон. Историята му е прелюбопитна. В началото родителите му не го пускат да замине за София, тъй като държат да е редовен ученик в родния си Кърджали. Налага се Атанасов да пътува всяка седмица с баща си до София за участие в мачовете на Левски... без да провежда тренировки с отбора.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Започнах да тренирам футбол, когато бях на 7 години - в частен клуб в Кърджали. В един турнир ме забелязаха и ме привлякоха в Арда. През лятото на 2017 година с Арда гостувахме на Левски за контролна среща на "Герена". Успях да направя добро впечатление на треньорите и скаутите на Левски. Приех, но просто нямаше как да се преместя в София, защото семейството ми не го позволяваше. Наложи се всяка седмица да пътувам за мачовете. Беше тежко и за баща ми. Пътувахме всяка седмица по 500 километра. Ходех на училище в Кърджали, а идвах до София за мачовете", разказа Георги Атанасов, който пред камерата на ЛЕВСКИ TV демонстрира и баскетболни умения.