ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Оперираният футболист на Левски Илиян Стефанов благодари за огромната подкрепа, която получава в тежкия момент. Националът публикува силни думи в социалните мрежи, показвайки се от двора на дома си, докато се придвижва с помощта на патерици. Верният му другар - кучето порода хъски, е плътно до него.  

Стефанов публикува и снимка на съотборника си Цунами, който излезе с негова фланелка в мача с Крумовград, показвайки му, че "сините" са плътно зад него и му пожелават бързо възстановяване. 

"Здравейте, благодаря много за всички пожелания, операцията мина успешно. Понякога забравяме, че спортът обединява всички ни и сме там преди всичко, за да си помагаме и подкрепяме. Аз го усетих много мощно тези дни от фенове, съотборници, клуба ми, други отбори и състезатели. Благодаря много за подкрепата и до скоро", написа Илиян Стефанов. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Както БЛИЦ вече съобщи, националът е получил стотици СМС-и с пожелания за бързо оздравяване, които са както от левскари, така и от представители на други отбори. Илиян скъса предна кръстна връзка и латерален менискус на коляното и ще е извън терените около половин година. 

Илиян Стефанов с ексклузивен коментар пред БЛИЦ след операцията

"Операцията на кръстната ми връзка премина успешно. Интервенцията бе с пълна упойка и продължи малко повече от час. Благодаря много на докторите Иван Василев и Виктор Точков, които ме оперираха", коментира ексклузивно пред БЛИЦ в събота след интервенцията Илиян Стефанов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!