Защитникът на Берое Александър Василев от доста време е спряган за трансфер в Левски. Днес се появиха нова порция новини, в които има изказване на треньора Димитър Димитров-Херо, че няма как да го пусне на "Георги Аспарухов".

Истината обаче е малко по-различна...

Василев бе желан от Хубчев още през лятната пауза, като почти се стигна до трансфер. Двата клуба имаха договорка, а бранителят бе уточнил условията си със "сините". Трансферът пропада заради забавяне от страна на Левски. Но играчът остава под постоянно наблюдение от страна на наставника на столичани и скаутите.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

През ноември от Левски отново започват разговори с Берое за Василев. Трансферът отново е почти уреден, но на "Герена" разбират, че защитникът е пред операция. Това води до край на разговорите. Левият бек бе опериран в средата на декември, а от Левски са му обяснили, че ще го следят през пролетния полусезон и ако продължава с добрите игри и се опази от контузии, то лятото ще акостира при "сините".

Левски вече води разговори за нов ляв бек. Единият вариант е Лазар Марин, за когото БЛИЦ първи разкри. Другият вариант е футболист от чужбина.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020