Един от капитаните на Левски - Иван Горанов, подписа днес нов тригодишен договор със "сините". След парафирането на контракта защитникът говори пред клубната телевизия. 

"Щастлив съм, че успях да продължа договора си с Левски. За мен това е сбъдната мечта, която продължава. Чувствам се прекрасно и за мен да бъда в този клуб е огромен подарък. През изминалата една година изпитах и негативни, и положителни емоции, но в момента обстановката в отбора, с назначаването на новия треньор и с това, че запазихме състава, е положителна. Вярвам, че тази година ще има доста поводи за радост. Можем да постигнем нещо значимо", заяви Горанов.

"Преди година беше трудно, защото тепърва трябваше да се опознаваме. Сега е различно. Сработихме се и в момента нещата стоят доста по-добре, за което се радвам. Тренировките се промениха. Прави ми изключително добро впечатление начинът, по който Славиша Стоянович се държи с футболистите и провежда тренировките и мачовете. Той ще ни помогне да подобрим играта ни и да постигнем резултатите, които всеки един левскар иска", каза още бранителят.

"До голяма степен и чужденците вече знаят в какъв отбор се намират. Имаме потенциал и сили за значими успехи. Няма смисъл да коментирам какви са ни целите", завърши Горанов.


Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019